Iedereen verdient de zorg die zij nodig hebben

Maar de tijd van zorgverleners is eindig. Met digitale hulpmiddelen maken wij hun werk gemakkelijker. Door hun een handje te helpen kunnen zij zich focussen op wat er echt toe doet.

Bloeddruk meter verbinden met devices

 

Met beeldbellen kunnen zorgverleners gemakkelijk een consult houden met mensen. Ook die moeilijk ter been zijn of in het buitenland zijn. Online vragenlijsten geven een snel overzicht van hoe het met iemand gaat, maar Curavista gaat verder.

 

Door het gebruiksgemak vullen patiënten niet alleen een vragenlijst in, maar houden deze langere tijd bij; mensen die gestart zijn in 2006 doen nog steeds mee. Hierdoor ontstaan trendlijnen die wij weergeven in medische dashboards die zijn ontwikkeld samen met zorgverleners.

 

Met wetenschappelijk onderbouwde zelfhulp modules kunnen mensen aan de slag. Zo heeft UrinControl al meer dan 20,000 gebruikers, een groot deel daarvan hoeft niet meer langs de huisarts.

0
Zorgverleners​
0
Ziekenhuizen​
0
ZBC's
0
Patiënten​
0
Modules

De makers van Curavista

drs. Esther van Noort, CEO Curavista

Dit zijn drs. Esther van Noort en Anton Kool, de oprichters en directeuren van Curavista. In 2000 las Esther dat wij in Nederland ruim 20% van ons inkomen uitgeven aan zorg. Met de toekomst van haar kinderen in gedachte, dacht ze “dit moet anders”.

Anton Kool, CEO Curavista

Samen met Anton Kool is in 2002 Curavista bv opgericht met als doel: houdt de zorg betaalbaar en toegankelijk voor iedereen.
Nu staat er een goed lopend team van zeer gemotiveerde mensen, die “het verschil” willen maken. Samen maken zij nog steeds vernieuwende programma’s die elke dag duizenden mensen helpen.

Book icon

Publicaties

Curavista investeert in onafhankelijk onderzoek, omdat wij transparantie belangrijk vinden. Wat gebeurt er met de data van burgers? Wat zijn de resultaten van digitale zorg en waarom? Dat is onze maatschappelijke bijdrage aan een duurzaam zorgstelsel.

Lab Results icon

Onderzoek

Studies hebben een "Eigen Module", waarbij de onderzoekers de inhoud bepalen. De inhoud is daarmee het IP van de onderzoekers. Er zijn 35,000 personen betrokken bij verschillende onderzoeken.